Frederik Trier

Har du et motto?

Lev hver dag, som om der kun var én dag tilbage.

Hvad er din oprindelse?

Jeg er vokset op i en lejlighed i Århus midtby. Begge min forældre og bedsteforældre er danske. Så dansk er også mit modersmål.

Hvad er din identitet?

Min kulturelle identitet er selvfølgelig dansk, men jeg synes faktisk nogle gange at det danske kan være lidt trels. Jeg er meget interesseret i folk med andre kulturelle og etniske oprindelser end dansk. Det var derfor jeg blev interesseret i D-factor. Jeg er også glad for at rejse rundt i verden og opleve andre måder at leve på. Har rejst en del. Men alligevel har jeg aldrig tænkt på mig selv som en slags verdensborger.

Hvad har D-factor lært dig?

Gennem D-factor har jeg lært noget om, hvordan andre lever og tænker anderledes end mig. Det har været spændende og lærerigt. Vi danskere kan være svære at komme ind på livet af. Jeg oplever at de unge i D-factor er meget mere åbne end danske unge.

Det har været meget vigtigt for mig at jeg gennem D-factor har fået et socialt netværk, hvilket jeg har savnet i lang tid.

Jeg tror faktisk at der har været mere plads til mig, som jeg er, i D-factor hvor der er mange unge med anden etnisk baggrund ned i rene danske teatergrupper, som jeg tidligere har været sammen med. Det er som om at det er nemmere at få kontakt med andre, som har anden etnisk baggrund end mig. På den måde er der måske alligevel et verdensbarn inden i mig.

D-factor ved FO-Aarhus | Fredriksgade 78 b, 8000 Århus C  | Tlf.: 60662855